Teriny
Představujeme Vám tradiční francouzský pokrm. Jedná se o paštice podobný bochník připravovaný z mletého vepřového či rybího masa a aspiku. Někdy je vepřové nahrazeno zvěřinou, především bažantím či zaječím masem. Terrine se tradičně se připravuje v keramické nádobě nazývané terrine ve vodní lázni. Pevně věříme, že Vás tento tradiční pokrm ve vaší kuchyni uchvátí stejně tak jako nás.

Výrobce: La Conserverie Saint Christophe Složení: Kachna 33%, vepřové maso, drůbeží játra, králík, cibule, houby, velce, sůl, pepř, koření. Hmotnost: 270g

Výrobce: La Conserverie Saint Christophe Složení: Kančí maso 50%, vepřové maso, calvados, cibule, sůl, pepř, koření Hmotnost: 270g

Výrobce: La Conserverie Saint Christophe Složení: Uzený losos 30%, losos, vejce, zakysaná smetana, sůl, pepř, koření. Hmotnost: 270g