Školení HACCP a hygienické minimum

Kód: 2448/PRE 2448/DAL Zvolte variantu
Tip
Neohodnoceno
2 490 Kč 1 490 Kč od 1 490 Kč 2 057,85 Kč bez DPH 1 231,40 Kč bez DPH od 1 231,40 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Nabízíme Vám školení HACCP a hygienického minima. Vhodné pro pracovníky ve stravovacích službách, pro řadové pracovníky v restauracích, barech, kavárnách, v obchodech s potravinami, pro odpovědné osoby, pro pracovníky v jídelnách, výdejnách potravin a mnoho dalších. Účastníci získají osvědčení a absolvování kurzu. Školení je pro max.5 osob.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Základní popis systému kritických kontrolních bodů.

Seznámení s požadavky správné výrobní a hygienické praxe (GMP, GHP).

Znalost používaných odborných termínů.

Prostor k diskusi.

Legislativa k systému HACCP.

Správná výrobní praxe a provozní hygiena jako základ systému HACCP.

Školení proběhne dálkově (on-line) nebo prezenčně, přímo na Vaší provozovně. Na termínu se dohodneme osobně. Školení trvá 60min. Ke školení dostanete studijní materiál, prezenční listinu, osvědčení o absolvování školení, které bude sloužit jako doklad pro případné kontrolní orgány. U prezenčního školení je nutné počítat s cestovným, které je účtováno ve výši 9,-Kč/km bez DPH. 

Školení provádějí zkušení a odborně vzdělaní školitelé s dlouholetou zkušeností z potravinářského prostředí. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení