Pro profesionály

Ať už malé bistro nebo velká restaurace: Všechny gastronomické podniky musí při kontaktu jídlem dodržovat zásady HACCP. Důležitým bodem kromě hygieny je také absence bakterií. Monitorování teploty hraje významnou úlohu při implementaci HACCP. K dispozici jsou různé metody měření.

dezinfekce na ruce
19,01 Kč bez DPH
23 Kč

Značení pro hygienickou stanici. Samolepicí štítek. Rozměr 15 x 7,5 cm.  

Kód: 112
hotove pokrmy
19,01 Kč bez DPH
23 Kč

Značení pro lednice a chladicí boxy. Samolepicí štítek. Rozměr 15 x 7,5 cm.  

Kód: 109
chladici box maso
19,01 Kč bez DPH
23 Kč

Značení pro lednice a chladicí boxy. Samolepicí štítek. Rozměr 15 x 7,5 cm.  

Kód: 64
chladici box mix
19,01 Kč bez DPH
23 Kč

Značení pro lednice a chladicí boxy. Samolepicí štítek. Rozměr 15 x 7,5 cm.  

Kód: 61
chladici box mlecne vyrobky
19,01 Kč bez DPH
23 Kč

Značení pro lednice a chladicí boxy. Samolepicí štítek. Rozměr 15 x 7,5 cm.  

Kód: 67
chladici box ostatni
19,01 Kč bez DPH
23 Kč

Značení pro lednice a chladicí boxy. Samolepicí štítek. Rozměr 15 x 7,5 cm.  

Kód: 70
Nahoru
Další produkty
39 položek celkem